15/11/08

20 de Novembre: Immigració i sanitat



Immigració i sanitat
20 de novembre de 2008 (19:00-21:15)


Relació de l’immigrant amb el sistema sanitari. Principals relacions entre immigració i salut. Problemes a la consulta i a l’hospital. Experiència del servei d’atenció al immigrant dels hospitals.
Lloc on es realitzarà l'acte:
Facultat de Medicina - UB
C/ Casanova 143
08036 Barcelona
Aula 1

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaig trobar que la xerrada va estar molt bé. Sobretot, va ser entretinguda amb el dr. Ismael (no recordo el cognom), fins a tal punt, que crec que la vaig trobar molt més interessant que l'anterior, pot ser segurament pel fet que era més proper a l'àmbit sanitari.

Bé, la meva opinió sobre el tema suposo que és la que molta gent pensa, però trobo que en un molt cada vegada més global i on hi ha una diferència econòmica entre països , és necessari invertir en un projecte comú sanitari per tal de prevenir les malalties que es poden transmetre a través de la immigració, fet que comportaria una millora en la sanitat mundial i, tant important com això, a una major convivència i acceptació social dels immigrants(ja que disminuiria un dels prejudicis que tenen algunes parsones anti-immigració).

Això és tot,

Llorenç Miravitllas Mas

Anónimo dijo...

Per ser sincer...me n'he enrecordat fa cinc minuts que havia de fer el comentari i avui digam que no em trobo molt inspirat.
En la meva modesta opinió la xerrada va ser més amena i interessant que l'anterior ja què en l'anterior em vaig sentir un poc perdut,no vaig trobar que fos el millor mode d'atracar-se al tema en qüestió i potser no m'havia pres un bon cafe aquella tarda; en canvi la conferència dle mes passat potser s'atracava més a un món més conegut per la gran majoria de nosaltres (futurs metges/ses i enfermeres/ers entre d'altres) i clar com a persona curiosa i inquieta que em considero algun cop m'havia plantejat alguna de les coses que es varen tractar i em vaig alegrar perquè vaig sortir amb l'impresió d'haver après algunes coses interessants i de resoldre alguns dubtes pendents

Biel Rosselló Vicens

marta dijo...

Immigracio i sanitat

Com ja han dit els meus companys aquesta xerra da va ser molt interessant, bona part gràcies al carisme del Dr. Ismael. Per a la nostre formació com a metges es van tractar uns temes imprescindibles de conèixer. Va quedar clar que és necessari apropar la sanitat al immigrant i l´immigrant a la sanitat.

marta ginesta serrano

Anónimo dijo...

La veritat és que va ser una xerrada molt distesa i l'estona va passar volant. Només volia afegir que crec que és problema de tots l'estat de la salut internacional i que per tant s'ha de fer tot els que estigui a les nostres mans per intentar solucionar els problemes que hi hagin. I és que no ens en podem desentendre i deixar-ho de banda perquè per damunt de tot som persones i com a tals hem de fer el possible per solucionar-ho.
Laia Solé