20/2/09

19 de Febrer: Dona, salut i tradició


Dona, salut i tradició

19 de febrer de 2009 (19:00-21:15)

Relació entre la salut, la tradició sociocultural i les dones als països econòmicament deprimits. Rituals culturals i repercussió en la salut. VIH en la dona i planificació familiar.

Lloc on es realitzarà l'acte:

Facultat de Medicina - UB
C/ Casanova 143
08036 Barcelona
Aula 1

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé, primer de tot fou molt interassant.
Simplement fer una observació i és que em va sobtar molt veure que pel fet de que hi assistís la consellera Geli molts alts carrecs de la universitat es van deixar veure a la xerrada quan fins llavors no havien aparegut mai. Crec que fou una mica hipòcrita per part seva ja que tant la consellera Geli com tots els altres ponents de totes les xerrades es mereixerien el mateixa respecte i atenció.
Pel que fa el tema pròpiament dit, estic d'acord amb el que es va dir sobre que les dones sempre han tingut aquest paper de cuidadores i crec que és un paper massa important perquè només el desenvolupi un membre de la família. Com totes les feines, crec que és un paper que també l'haurien fer els homes ja que com a membres de la família i de la socitat també és problema seu.
Laia Solé

Anónimo dijo...

Aquesta última xerrada, com en general es comenta, potser no ens va semblar tan interessant com les altres; porbablement pel fet que al tractar temes d'una manera poc detallada mentre que van destinar gran part de l'interès en estadístiques de diferents grups.
Les dones mai han tingut el mateix paper social que l'home i això encara ara no s'ha solucionat en molts aspectes.
marta arcarons

Anna Canet i Tarrés dijo...

Estic d'acord amb la Marta Arcarons, el fet de donar massa dades estadístiques concretes dificulta una percepció general de la situació de la dona. Crec que hagués sigut molt més útil donar conceptes molt més generals, ja que la majoria de gent desconeix el tema per complet.